Skip to content

Vanhojen huonekalujen poisvienti ja nouto

Lojuuko asuntosi nurkissa vanhoja huonekaluja, joista haluaisit päästä eroon? Esimerkiksi ison nojatuolin, sohvan tai hyllyn kanniskelu on rankkaa hommaa eikä sellaisten oikeaoppinen kierrättäminenkään ihan vaivatonta ole.

Helppopalvelut tarjoaa palvelunsa Helpponoudon avuksi niille, jotka tarvitsevat apukäsiä isojen ja raskaiden huonekalujen poisvientiin. Viemme pois lähes kaiken, mitä ei voi jätekatokseen jättää.

Vanhojen huonekalujen nouto

Helpponouto vie pois yksittäisiä kodinkoneita ja huonekaluja, kuten sohvia, nojatuoleja, hyllyjä tai pöytiä. Myös useamman kantokerran vaativat moniosaiset huonekalut aina divaani- ja kulmasohvista moniosaisiin säilytyskalusteisiin kuuluvat Helpponoudon piiriin. 

Noudamme tavarat kotoasi kahden kantajan voimin. Eikä meitä haittaa, vaikka asuisit hissittömässä, kuusikerroksisessa talossa. Kannamme tavarat aina asiakkaamme puolesta.

Tilaa Helpponouto!

Näin Helpponouto toimii

Helpponouto-palvelun tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista.

  1. Tarkista alkajaisiksi palvelun saatavuus kotiseudullasi. Toimimme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä.

  2. Kun palvelun saatavuus on selvitetty, valitse sopiva palvelu joko yksittäisille esineille tai noutoon varattavan ajan ja tavaramäärän mukaan.

  3. Valitse itsellesi sopiva ajankohta noudolle. Jos toimit ennen kello 16:ta iltapäivällä, niin voimme palvella sinua jo seuraavana arkipäivänä.

  4. Kun ajankohta on valittuna, anna meille vielä nouto-osoite ja omat yhteystietosi. Tutustu palveluehtoihimme ja lähetä tilaus.

  5. Ennen noutoa tarvittaessa paketoi ja irrota moniosaiset noudettavat tavarat. Sen jälkeen huolehdimme lopusta – kannamme tavarat pois ja kierrätämme ne asianmukaisesti puolestasi.

Huonekalut viedään pois kiintein hinnoin

Helpponoudon hinnat vaihtelevat noutotarpeiden mukaan, mutta ovat kuitenkin kiinteät. Esimerkiksi yksiosaisen huonekalun nouto maksaa 69 euroa ja moniosaisen huonekalun nouto 79 euroa.
Kodinkone noudetaan niin ikään 69 eurolla. Lisäksi voit halutessasi ostaa Helpponoudon kantoajan mukaan. Pakettien hinnat ovat 30 minuutin Small-paketin 190 eurosta ylöspäin. Kaikkiin hintoihin sisältyvät kanto, poisvienti sekä jätemaksut.

Tilaa Helpponouto!

Vanhojen huonekalujen kierrätys

Ensisijaisesti pyrimme toimittamaan hyväkuntoiset tavarat uusiokäyttöön yhteistyökumppaneillemme. Huonokuntoiset tavarat päätyvät uusioraaka-aineeksi teollisuudelle. Muut tavarat, kuten vaikkapa monista eri materiaaleista valmistetut patjat hyödynnetään energiantuotannossa.

Lue lisää Helpponoudosta täältä.