Skip to content

Meistä

Helppopalvelut tarjoaa kierrätysratkaisut kaikkiin asiakkaan tarpeisiin, kierrätettävästä tavaramäärästä riippumatta.

Historiamme

Historiamme

Kaikki sai alkunsa Industry Hack -haastekilpailusta, jossa Helpponouto-palvelu keksittiin. Kilpailun tavoitteena oli löytää ja tuoda uusia digitaalisia palveluita kuluttajille. Nimensä mukaisesti Helpponoudon alkuperäinen ja nykyinenkin tarkoitus on päästä helposti eroon tavaroista.

Helppolava ja Helpposäkki seurasivat myöhemmin Helpponoudon viitoittamaa tietä, jolloin Helppopalvelut laajensi toimintaansa kuluttajilla havaittuihin uusiin tarpeisiin. Kolmen erilaisen palvelunsa ansiosta Helppopalvelut pystyy nykyisin hoitamaan projekteja kokoon katsomatta– niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Helppopalveluilta löytyy ratkaisu lähes jokaiseen kierrätys tarpeeseen.

Arvomme

Kierrättäminen on ilmaston kannalta kriittinen toimi. Haluamme olla mahdollisimman helposti saavutettavissa oleva yritys asiakkaillemme, jotta kierrättäminen sujuisi vaivattomasti ja kätevästi. Myös vastuullisuus on meille sydämenasia ja sitä noudatamme kaikessa toiminnassamme.

Kuten Helppopalvelut-nimestäkin käy ilmi, palveluidemme helppokäyttöisyys on meille tärkeää ja haluamme sen välittyvän myös kuluttajille.

LT_näinsehoituu_04_nouto
Tavoitteemme

Tavoitteemme

Palveluvarmuus ja luotettavuus ovat toimintamme kantavia teemoja. Haluammekin, että asiakkaamme – niin kuluttajat kuin yritykset voivat olla levollisin mielin, että työmme jälki on sitä, mitä lupaamme ja että kaikki tehdään ajallaan sekä asiakaslähtöisesti.

Palvelumme toimitusajat ja aikataulut joko kerrotaan asiakkaalle etukäteen tai sovitaan heidän kanssaan tapauskohtaisesti, jotta palveluamme käyttävät kuluttajat ja yritykset saavat tarvitsemansa palvelun juuri oikeaan aikaan.

Palvelumme

LT_helppo_lava_pieni

Helppolava

Helppolava on kiinteähintainen vaihtolavapalvelu, josta ei koidu asiakkaillemme yllättäviä kuluja. Vastaamme asiakkaamme tilaukseen päivän vasteajalla.

Palvelumme toimii luotettavasti ja on käyttäjälleen helppo tapa kierrättää suurempi määrä tavaraa tai jätettä kerralla.

Tutustu vaihtolavoihimme

LT_helppo_säkki

Helpposäkki

Asiakkaamme voi tilata tyhjän säkin Uudenmaan K-Raudoista tai vaihtolavatilauksen yhteydessä. Säkin saa täyttää omaan tahtiin ja palvelumme noutaa sen asiakkaan toivomana keskiviikkona suoraan pihasta kiinteään hintaan. Nouto on kontaktiton, joten asiakkaan ei tarvitse olla paikalla odottamassa. Täyden säkin noutotilauksen saa noudettua kätevästi verkkosivuiltamme. Helpposäkki tarjoaa helppoa kierrättämistä ja lajittelua ja se toimii hyvin pienemmille jätemäärille sekä sellaiselle tavaralle, jota ei voi laittaa vaihtolavalle.

Tutustu säkkityyppeihin