Skip to content

Pakettihinnoitellut vaihtolava- ja suursäkkipalvelut helposti

Helppopalvelut on L&T Ympäristöpalveluiden vaihtolava- ja suursäkkipalvelu taloyhtiöille, kuluttajille ja yrityksille.  Tilaa pakettihintaiset vaihtolava- ja suursäkkipalvelut kätevästi verkosta.  
 

Arvomme

Kierrättäminen on ilmaston kannalta kriittinen toimi. Haluamme olla mahdollisimman helposti saavutettavissa oleva palvelu asiakkaillemme, jotta kierrättäminen sujuisi vaivattomasti ja kätevästi. Vastuullisuus on meille sydämenasia ja sitä noudatamme kaikessa toiminnassamme.

 

LT_näinsehoituu_04_nouto
Tavoitteemme

Tavoitteemme

Palveluvarmuus ja luotettavuus ovat toimintamme kantavia teemoja. Haluammekin, että asiakkaamme – niin kuluttajat kuin yritykset voivat olla levollisin mielin, että työmme jälki on sitä, mitä lupaamme ja että kaikki tehdään ajallaan sekä asiakaslähtöisesti.

Palvelumme toimitusajat ja aikataulut joko kerrotaan asiakkaalle etukäteen tai sovitaan heidän kanssaan tapauskohtaisesti, jotta palveluamme käyttävät kuluttajat ja yritykset saavat tarvitsemansa palvelun juuri oikeaan aikaan.

Palvelumme

LT_helppo_lava_pieni

Helppolava

Helppolava on kiinteähintainen vaihtolavapalvelu, josta ei koidu asiakkaillemme yllättäviä kuluja. Vastaamme asiakkaamme tilaukseen päivän vasteajalla.

Palvelumme toimii luotettavasti ja on käyttäjälleen helppo tapa kierrättää suurempi määrä tavaraa tai jätettä kerralla.

Tutustu vaihtolavoihimme

LT_helppo_säkki

Helpposäkki

Asiakkaamme voi tilata tai ostaa tyhjän säkin K-Raudoista tai vaihtolavatilauksen yhteydessä Uudellamaalla ja Tampereella. Säkin saa täyttää omaan tahtiin ja palvelumme noutaa sen asiakkaan valitsemana ajankohtana suoraan pihasta kiinteään hintaan. Nouto on kontaktiton, joten asiakkaan ei tarvitse olla paikalla odottamassa. Täyden säkin noutotilauksen saa noudettua kätevästi verkkosivuiltamme. Helpposäkki tarjoaa helppoa kierrättämistä ja lajittelua ja se toimii hyvin pienemmille jätemäärille sekä sellaiselle tavaralle, jota ei voi laittaa vaihtolavalle.

Tutustu säkkityyppeihin