Skip to content

Helppo suursäkkien noutopalvelu

Suursäkki on kätevä tapa kierrättää puutarhajäte, pahvit tai vaikka remonttijäte. Täytä suursäkki ja haemme sen pihastasi, kun olet valmis! 

1654004675wpdm_SuomalPalvelua_ValkNega_rgb

Betonisäkki
Betonisäkki

Suursäkki, joka soveltuu betonille, tiilelle ja kivelle. Aines murskataan ja murskattua materiaalia käytetään infrastruktuurin pohjarakenteissa. Suursäkki saa sisältää betonissa olevia tukirautoja ja vähäisen määrän keraamisia laattoja. Ei muuta materiaalia tai jätettä.

Betonisäkki on ehdottomasti oltava suljettavissa solmimalla.

Eristevilla
Eristevilla

Eristevilla säkkiin saa laittaa sekä puhdasta kivivillaa että puhdasta lasivillaa, erilleen kerättynä. Palakoolla ei ole rajoituksia. Kierrätykseen kelpaavan villan tulee olla kuivaa ja peräisin uudisrakentamisesta.

Kestopuusäkki
Kestopuusäkki

Suursäkki, jonka avulla voit kierrättää vanhat terassi- tai laiturilaudat tai muut kestopuujätteet. Kestopuulla tarkoitetaan painekyllästettyä puuta. Materiaalissa voi olla kiinni nauloja ja saranoita vähäisiä määriä.

Kipsilevyt
Kipsilevyt

Kipsilevysäkkiin saa laittaa sekä pinnoittamatonta että pinnoitettua kipsilevyä. Suuret kappaleet tulee pilkkoa niin, että säkki on suljettavissa ja käsiteltävissä.

Multasäkki
Multasäkki

Maa-aines, kuten multa ja sora kulkeutuvat helposti suursäkissä kierrätykseen Helpposäkin avulla. Suursäkki on ratkaisuna helpompi ja joustavampi kuin vaihtolava.

Muovieristeet
Muovieristeet

Suursäkkiin saa laittaa lähes kaikki muovieristeet. Eristeiden pinnalla oleva paperi, alumiini, kosteus tai lika eivät haittaa. Suuret kappaleet tulee pilkkoa niin, että säkki on suljettavissa ja käsiteltävissä.

Muovisäkki
Muovisäkki

Suursäkki muovijätteelle on edullinen ja joustava ratkaisu esim. rakennustyömaan pakkausjätteelle. Muovisäkin sisältö lajitellaan kierrätyslaitoksella ja lajitellut raaka-aineet kierrätetään.

Muu-maa-aines
Muu-maa-aines

Tähän säkkiin voit laittaa hiekkapitoisempaa kaivettua maa-ainesta, jota voidaan hyödyntää kaatopaikalla tai maanrakennuksessa. Säkissä voi olla vähäisiä määriä suurempia kiviä ja kivenpaloja.

Pahvisäkki
Pahvisäkki

Pahvisäkki on loistava ratkaisu esimerkiksi keittiöremontin pahviselle pakkausjätteelle. Säkkiin mahtuu isommankin asunnon pahvijätteet, joita syntyy remontissa tai muutossa.

Pahvisäkin sisältö lajitellaan kierrätyslaitoksella ja lajitellut raaka-aineet kierrätetään materiaalina tai hyödynnetään energiana.

Puusäkki
Puusäkki

Puusäkki sopii kaikenlaiselle puumateriaalille: laudoille, kuormalavoille, parketeille jne. Säkki soveltuu loistavasti myös vaikkapa puisille oville. Naulat ja saranat voit jättää paikoilleen.

Puumateriaalista tehdään puuhaketta, jolla korvataan muita polttoaineita energian- ja sähköntuotannossa. 

Rakennussäkki
Rakennussäkki

Remppa- ja rakennussäkkiin voit laittaa työmailla syntyvää lajittelematonta jätettä.

Talkoosäkki
Talkoosäkki

Talkoosäkin sisältö lajitellaan kierrätyslaitoksella ja lajitellut raaka-aineet kierrätetään tai hyödynnetään energiana.

Säkin sisältö ei siis päädy massapolttoon vaan kaikki uudelleen käytettävä materiaali menee uusiokäyttöön.

Vihersäkki
Vihersäkki

Vihersäkkiin voit laittaa maatuvaa orgaanista jätettä kuten pensaiden leikkuujätteen, nurmikkoa, haravoituja lehtiä, kasveja ja pieniä oksia. Säkkiin voi laittaa vähäisen määrän isoja oksia ja multaa, joka on tullut kasvien, nurmikon ja muun vastaavan mukana.

Jäte käsitellään kompostoimalla ja siitä syntyy multaa.

Tilaa suursäkin nouto

Tarkista ensin palvelun saatavuus alueellasi syöttämällä postinumero. Valitse sitten säkin tyyppi sekä kappalemäärä. Hinta määräytyy jätejakeen ja kappalemäärän mukaan. Säkin painoraja on koosta riippuen 250-1000 kg. Tilaus maksetaan laskulla.

1.
+ Lisää toinen säkki

- € (sis. alv 24%)

+ Noutomaksu
Säkit noudetaan 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Nouto arkisin klo 8-16 välillä.

Näin Helppo suursäkkien noutopalvelu toimii

Sakki_tilaa

Tyhjän suursäkin täyttäminen

Noudamme kaikki suursäkit niiden ostopaikasta riippumatta. 
  

Huomaathan, että 2m³ suursäkeissä kerättäviä jätejakeita on rajatusti: kestopuu-, muovi-, pahvi-, puu-, rakennus-, viher-, eristevilla-, kipsilevy- ja muovieristesäkki.

 
 
 
Sakki_tayta

Suursäkin täyttö

S- koon suursäkki on tilavuudeltaan 160 litraa. Sen maksimipaino on 250 kg.
 
M-koon suursäkki on  tilavuudeltaan 1000 litraa. Sen maksimipaino on 1000 kg.
 
L-koon suursäkki on  tilavuudeltaan 2000 litraa. Sen maksimipaino on 1000 kg.

Tutustu lajitteluohjeisiin ennen suursäkin täyttöä. 
Sakki_nouto

Suursäkin nouto pihasta

Tilaa nouto suursäkille. Noutomaksuun sisältyy 1-5 suursäkkiä ja tulemme noutamaan suursäkit 5 päivän kuluessa.
 
Suursäkkiä ei tule täyttää yli reunojen. Jos suursäkki on suljettavaa malllia, sido suursäkki kiinni. Suursäkin noudon aikana sinun ei tarvitse olla paikalla. Suursäkki tulee olla sijoitettuna siten, että se on nostettavissa kuorma-autolla, jossa on 8 metrin päähän ylettyvä nosturi. 
 
Suursäkkejä ei voida palauttaa asiakkaalle noudon jälkeen. 

Suursäkkien tyypit ja hinnat

Suursäkki eli kierrätyssäkki on täydellinen tilanteisiin, joissa et tiedä ennalta, kuinka pitkään talkoo- tai rakennusurakka kestää. Voit kaikessa rauhassa kerätä jätettä ja tilata säkin noudon netistä, kun olet valmis.

Suursäkeissä hävität helposti niin lajittelematonta raksajätettä, pahvista pakkausjätettä kuin vaikkapa pihatalkoissa syntyvää viherjätettä. Valitse tarpeeseesi sopivin säkkityyppi ja me huolehdimme kierrätyksestä.