Skip to content

Mitä jätelava maksaa? – Hinnoittelua on monenlaista

Jätelavalla tarkoitetaan sellaista vaihtolavaa, johon voi kerätä erilaisia jätteitä esimerkiksi remontin, talkoiden tai suursiivouksen yhteydessä. Jätelavan täytyttyä palveluntarjoaja noutaa sen kierrätykseen tai muuhun asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Helppopalveluilla on useita erilaisia jätelavoja ja ne kulkevat nimellä Helppolava. Lavoja on saatavilla useisiin eri tarpeisiin ja monen kokoisiin projekteihin.

Helppopalveluiden jätelava

Helppopalvelut tarjoavat asiakkailleen kuusi erilaista vaihtolavaratkaisua. Muun muassa Viherlava, Puulava ja Kiviaineslava ovat esimerkkejä vaihtolavoista, joihin kerätä erilaisia jätteitä.

Kussakin jätelavassa on kolme eri kokovaihtoehtoa ja ne toimitetaan aina haluamaasi paikkaan haluamanasi ajankohtana. Helppopalveluiden vaihtolavoja voi tilata Uudenmaan alueella.

Tilaa Helppolava

Kiinteähintainen jätelavaratkaisu

Aluksi halvimmalta vaikuttava ratkaisu ei välttämättä tule asiakkaalle loppupeleissä edullisimmaksi. Esimerkiksi muilla palveluntarjoajilla ei ole kiinteitä hintoja. Tässä on taulukon muodossa esimerkki siitä, kuinka voit vertailla Talkoolavan hintaa.

Sieppaa

Helppopalveluiden paketteihin sisältyvät kaikki kulut aina lavan toimituksesta kierrätykseen ja vuokrasta jätemaksuihin. Helppopalveluiden hinnoittelu on tehty kuluttajaystävälliseksi. Lisää hintavertailusta voit lukea tästä blogista.

Helppopalveluiden jätelavoissa hinnat ovat aina kiinteät ja esillä jo ostotilanteessa eikä niihin sisälly yllättäviä kuluja. Esimerkiksi Helppolavojen kuljetuksesta ei koidu asiakkaalle lisämaksuja.

Myös erilaisten jätteiden hinnat sisältyvät lavan kiinteään hintaan. Vuokra-aika Helppolavoilla on 14 vuorokautta. Vuokra-aika voi olla myös pidempi, jolloin yli menevien vuorokausien hinta on kolme euroa per vuorokausi.

Kaikki tiedot heti nähtävillä

Helppopalveluille on tärkeää, että asiakas näkee koko prosessin ajan, mitä milloinkin tapahtuu, kauanko homma kestää ja mitä se maksaa. Kiinteähintaiset vaihtolavat auttavat hahmottamaan omien tarpeiden suuruuta niin jätteen määrän kuin kukkaronkin osalta.

Jotkin alan toimijoista saattavat ilmoittaa asiakkailleen vain palvelun lähtöhinnan, jolloin lopullinen summa voi nousta korkeaksi – asiakkaan ikäväksi yllätykseksi.

Helppopalveluiden kiinteiden hintojen ohella vuokra-aika on ennalta tiedossa. 

Lajittelu kannattaa

On tärkeää toimia vastuullisesti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. Lajittelu on tärkeässä osassa. Sen avulla pidämme huolen, että jätehuolto on vastuullista. Paremmalla lajittelulla palvelun voi saada myös edullisemmin.

Lajittelua helpottaa myös Uudenmaan K-Raudoista saatavana olevat Helpposäkit, joita voi hyödyntää vaikkapa puutarhanhoidosta syntyvän jätteen vastuullisessa ja asianmukaisessa käsittelyssä. Täytä säkki haluamallasi jätejakeella, tilaa sille nouto netistä ja Helppopalvelun työntekijät noutavat säkin pihastasi pois. Vaihtolavojen tapaan Helpposäkeillä on kiinteät hinnat. Voit tilata Helpposäkin myös Helppolavan tilauksen yhteydessä, mikäli sinulla on esimerkiksi sellaista jätettä, jota ei voi laittaa lavan muun jätteen kanssa yhteen.

Helppopalvelut haluaa varmistaa, että kaikki sujuu mahdollisimman helposti, luotettavasti ja kestävästi. Myös asiakasta kuunnellaan ja heidän kysymyksiinsä vastataan.

Olemme asiakkaitamme varten

Helppopalvelut on asiakkaidensa saatavilla monessa eri kanavassa. Kysymyksiin vastataan niin sähköpostitse, puhelimitse, chat-palvelussa kuin sosiaalisen median kanavissakin. Helppopalvelut haluavat olla mahdollisimman mutkattomassa vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa.

Kysymyksiin vastaavat aidot ihmiset ja alan ammattilaiset. Somekanavistamme löytyy hyödyllistä tietoa ja muiden asiakkaiden arvioita muun muassa Helppolavoista. Mikäli, joku asia jäi askarruttamaan, niin ota meihin yhteyttä haluamassasi kanavassa.

Joko sinä seuraat Helppopalveluiden somekanavia?