Skip to content

Helpponouto on stressitön ja kätevä remontointijätteen noutopalvelu

Remontoidessa syntyy usein paljon ylimääräistä jätettä ja monenlaista kierrätettävää. Joko tavaraa on niin paljon tai se on niin sekalaista, ettei jaksaminen riittäisi millään selvittämään sen kohtaloa. Jätekatokseenkaan ei omia remonttijätteitään voi jättää.

Raskaan urakan tiimellyksessä ei välttämättä ole energiaa itse selvittää, mihin kaiken kertyneen roinan veisi ja olisi kovin mieluista, jos joku tulisi hoitamaan jätteen puolestasi helposti ja edullisesti. Helpponouto-palvelumme on suunniteltu juuri tällaisia tapauksia varten. Aina ei tarvitse kuitenkaan olla kyse isosta remontista, vaan palvelumme hoitaa myös esimerkiksi rikkoontuneen kodinkoneen, vanhan sohvan tai kaapinrotjakkeen noudon.

Mikä on Helpponouto?

Helpponouto on kiinteähintainen jätteennoutopalvelu, joka auttaa remontoijaa pääsemään eroon työstä syntyneestä jätteestä ja irtotavarasta. Tilatessasi Helpponoudon kaksi työntekijää tulee kohteeseesi ja kantaa pyytämäsi jätteet pakettiautoon.

Keräämisen jälkeen työntekijät vievät jätteet pois ja huolehtivat kierrättämisestä puolestasi. Voit siis keskittyä projektissasi olennaiseen.

Helpponoudon hinta hahmottuu kätevästi

Helpponoudon hinta määräytyy kantokertojen mukaan. Esimerkiksi yhden kantokerran hinta on 69 euroa ja se soveltuu hyvin vaikkapa astianpesukoneen noutoon. Helpponouto-palvelussa saattaa ylittyä 165 euroa maksavan seitsemän esinekohtaisen kantokerran raja, jolloin palvelumme pakettiratkaisut ovat parempi vaihtoehto. Helpponoudon paketeissa on neljä eri kokoa.

Helpponoudon paketit sisältävät kantoaikaa 30 minuutista tuntiin ja ne kattavat juuri tarvitsemasi määrän kantokertoja. Helpponouto-paketit vaihtelevat Small-paketin 190 eurosta Large-paketin 380 euroon. Puolentoista tunnin kantoajan ylittyessä sovimme paketin tarkemmasta hinnoittelusta ja toteuttamisesta useamman päivän puitteissa.

Helpponouto on kädenojennus remontoitavan asunnon ostajalle

Esimerkiksi eräs ensiasunnon ostaja sai hyvähintaisen kodin itselleen, mutta se vaati heti alkajaisiksi hieman remontointia ennen kuin sinne saattoi asettua taloksi. Ostetusta asunnosta täytyi remontoida keittiö lähes kokonaan. Irtotavaraa ja jätettä syntyikin paljon – vanha jääkaappi sai lähteä ja myös muovia, pakkausjätettä sekä monenlaista puutavaraa riitti.

Uuden kodin ostaja selvisi urakasta perhepiiristä löytyneiden apuvoimien ansiosta, mutta hän totesi jälkikäteen, että homma olisi sujunut huomattavasti sutjakkaammin Helpponoudon avustuksella. Apurit olisivat voineet keskittyä itse asunnon kuntoon laittamiseen paljon paremmin, jos he olisivat voineet turvautua Helpponoudon ammattilaisten täsmälliseen noutopalveluun.

Keittiöremontin loppuvaiheessa yksi talkooporukan jäsenistä joutui irrottautumaan työnteosta ja keskittymään jätteen kaatopaikalle vientiin – siinä kului silminnähden aikaa ja kärsivällisyyttäkin koeteltiin. Asuntonsa remontin jälkeen ostaja totesi, että hänelle olisi riittänyt keittiöremonttinsa jätteiden käsittelyyn Helpponoudon 285 euron Medium-kantopaketti.

Helpponouto auttaa remontointiurakan tiimellyksessä

Helpponoutoa hankkiessasi varaat tietyltä päivältä aikaikkunan, jonka puitteissa haluat noudon tapahtuvan. Laitamme sinulle edellisenä päivänä sähköpostia ja ilmoitamme tarkemman ajankohdan haluamaltasi päivältä. Helpponouto onnistuu parhaimmillaan jopa seuraavalle päivälle tilauksesta, mikäli tilaus tehdään ennen klo 16:ta.

Kuten esimerkistä huomasimme, keittiöremontissa syntyy kaikenlaista jätettä ja sen vieminen vaikkapa Helsingin ja pääkaupunkiseudun ruuhkaisille Sortti-asemille tai kaatopaikalle voisi viedä paljon remontoijan aikaa. Säästät myös omaa jaksamistasi, kun ammattilaiset tulevat noutamaan jätteesi ja vievät sen pois.

Remontti on aina iso rypistys – Helpponouto keventää stressiäsi kierrätyksen osalta

Hoidamme puolestasi lähes kaikenlaisen jätteen ja palvelun maksu tapahtuu kätevästi kortilla paikan päällä. Ethän kuitenkaan laita Helpponouto-jätteittesi joukkoon maaleja, liuottimia tai muita vaarallisia jätteitä. Helpponoutoon eivät sisälly myöskään todella painavat esineet kuten pianot.

Helpponoudon pienistä rajoituksista huolimatta säästyt monelta vaivalta, kun otat palvelumme avuksesi. Noutotiimimme kantaa jätteesi pois, vie ne jäteasemalle ja käsittelee kierrätysjätteen oikeaoppisesti. Tiedät myös etukäteen, paljonko Helpponouto sinulle maksaa. Vain oven avaus noutotiimillemme riittää ja jätteesi noudetaan helposti ja nopeasti. 

 

Lue lisää Helpponoudosta!