Skip to content

Helpponouto auttaa linjasaneerauksen yhteydessä

Linjasaneeraus eli kansanomaisemmin ilmaistuna putkiremontti on omalle kohdalle osuessaan lähes aina kiperä paikka sen laajuuden, keston ja hinnan vuoksi. Saneerausta ei kuitenkaan voi vältellä loputtomiin, joten on hyvä tietää parhaat mahdolliset keinot, joilla urakasta saa mahdollisimman hyvän kokemuksen.

Yleensä kaikkien putkien uusimisen ja eristysten korjauksen sisältävä linjasaneeraus lähes pakottaa asukkaat tyhjentämään asunnon, eikä asuminen välttämättä onnistu linjasaneerauksen aikana. Kyseisenä ajankohtana voikin olla sopiva tehdä myös muita kunnostustöitä.

Linjasaneeraus on hyvä aika tehdä remonttia

Talon tai taloyhtiön putkistojen ollessa saneerauksessa kannattaa miettiä, voisiko samaan hetkeen sovittaa esimerkiksi keittiö- tai kylpyhuoneremontin. Näin hoituisivat kerralla oikeastaan kaikki isommat operaatiot, ja asuminen voisi jatkua niiden jälkeen pitkään huolettomana.

Linjasaneerauksen yhteydessä tehtävien muiden remonttien kannalta on hyvä muistaa, että on olemassa palveluita, jotka helpottavat remontin yhteydessä syntyvän purkujätteen lajittelua ja poisvientiä sekä parhaassa tapauksessa vaikuttavat myönteisesti myös remontin  kokonaiskustannuksiin,– yhtä aikaa suoritettavien remonttien avulla on saavutettavissa kustannustehokkuutta.

Helpponouto avuksi remonttien jätteiden noudossa

Palveluista tietoinen asiakas voi hyödyntää useita eri ratkaisuja remontissa syntyvän jätteen hoitamiseksi. Erilaisten isojen remonttien yhteydessä syntyy paljon remonttijätettä, jota ei tietystikään voi jättää asuntoon lojumaan. 

Helppopalveluiden tarjoama Helpponouto  -palvelu soveltuu erinomaisesti myös linjasaneerauksen ja remontoinnin aiheuttamalle purkujätteelle. Helpponouto on hyvä tilata siinä vaiheessa, kun työn vaihe vaihtuu seuraavaan. Kun esimerkiksi purettu keittiö lojuu eteisessä, meidät kannattaa kutsua paikalle.

Noudon voi valita noudettavien tavaroiden kappalemäärän perusteella tai sitten aikaan tai tyhjennettävän tilan kokoon suhteutettuna pakettiratkaisuna. Helpponoudon pakettihinnat vaihtelevat pienimmän Small-noutopaketin 170 eurosta suurimman XL-noutopaketin 350 euroon. Yksittäisten kodinkoneiden ja kalusteiden noudot saa myös mainittuja pakettihintoja edullisemmin, alkaen 69:stä eurosta.

Helpponouto noutaa purkujätteen puolestasi ja jätemaksut sisältyvät hintaan. Lopullinen hinta on sovittavissa ja se määräytyy pois vietävän jätteen määrän mukaan.

Suursäkeistä apua pidempien remonttien hoidossa

Jos purkujätettä syntyy pienempiä määriä, myös Helpposäkki on vaihtoehtona mainio. Voit ostaa säkin Uudenmaan K-Raudoista ja täyttää sen valitsemallasi jätteellä. Noudamme lisäksi muita kuution kokoisia suursäkkejä, kunhan ne on täytetty lajitteluohjeidemme mukaisesti. Noudamme täyden säkin sovitusta paikasta sovittuun aikaan ja huolehdimme jätteen asianmukaisesta kierrätyksestä puolestasi. 

Suursäkkinoudoilla pystyt hyvin rytmittämään remonttijätteen kierrättämisen järkevästi. Säkki toimii myös Helpponoutoa täydentäväsä palveluna, sillä säkkiin voi kerätä jatkuvasti sellaista jätettä, jolle ei tilata Helpponoutoa remontin eri välivaiheissa.

Myös remonttijäte noudetaan

Remontin yhteydessä syntyvän purkujätteen lisäksi noudamme myös esimerkiksi kiinteitä kalusteita ja kodinkoneita. Keittiöremontin yhteydessä saattaa vanhaksi jäänyt tiskikone lähteä uuden tilalta vaihtoon. Me noudamme vanhan irrotetun tiskikoneen pois ja toimitamme sen asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Purkujätteen ohella noudamme myös remontin yhteydessä muut ylimääräiseksi jääneet tavarat.

Yhdistele palveluita ja taklaa isot remontit kerralla

Vaikka linjasaneeraus ei olekaan kenenkään suosikkijuttu, ei sen osuessa kohdalle kannata vaipua epätoivoon. Samaan ajankohtaan voi ja kannattaakin yhdistää muita kodin remontteja, jolloin asumisesta tulee entistä mukavampaa.

Helpponouto on toimiva apu purkujätteestä eroon hankkiutumiselle ja Helpposäkki on kätevä tukitoimi pienemmille määrille jätettä.

Tutustu Helpponoutoon tai kysy apua asiakaspalvelustamme.