Skip to content

Helppo kevätsiivous – vain kolme kohtaa

Kevätsiivous onnistuu nyt nopeammin ja helpommin kuin koskaan ennen. Kodin saa puhtaaksi vain kolmella askareella, ja yhteen niistä kuuluu hillomunkki!

Kesä lähestyy ja auringonvalon määrä lisääntyy päivä päivältä. Auringonvalon tulviessa sisään kodin ikkunoista, alkaa helposti huomaamaan siivousta kaipaavia tahroja ja pölypalloja. Harva nauttii siivouksesta vapaa-aikana, joten kevätsiivouksen suunnittelu ja toteutus on useimmille mälsää hommaa.

Kevätsiivouksen voi kuitenkin tehdä helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Tätä kolmikohtaista listaa seuraamalla, saat kodin putipuhtaaksi ja säästät vapaa-aikaasi vaikka auringossa ulkoiluun tai sohvalla löhöilyyn.

1. Ylimääräiset tavarat poistoon tai varastoon

Kevätsiivous kannattaa aloittaa käymällä läpi kaikki asunnon kaapit ja komerot. Kriittistä silmää käyttäen! Tavaranpaljoudesta kannattaa erotella poistoon tai varastoon lähtevät tavarat. Esimerkiksi toppavaatteet, pulkat, luistimet ja muut talvivälineet voi hyvin varastoida kesäksi. Vähäiselle käytölle tai ylimääräisiksi jääneistä vaatteista, huonekaluista, astioista tai vaikka kirjoista kannattaa puolestaan hankkiutua eroon. Kun kaikille tavaroille on oma paikkansa, helpottaa se siivoamista myös tulevaisuudessa.

Erottelun jälkeen poistoon lähtevät tavarat aiheuttavat usein päänvaivaa. Perheeltä ei löydy peräkärryä, eikä tavara tunnu menevän kaupaksi nettikirpputoreillakaan. Tällaisissa tilanteissa tavaroille voi tilata Helpponoudon, joka hoitaa tavaroiden vastuullisen kierrättämisen puolestasi. Hyväkuntoiset tavarat saavat uuden elämän sellaisenaan Helpponoudon yhteistyökumppaneiden avulla ja huonokuntoiset päätyvät uusiokäyttöön tulevaisuuden raaka-aineena.

2. Koko koti siistiksi parilla klikkauksella

Kun ylimääräinen tavara on saatu pois kaappeja ja nurkkia täyttämästä, on aika siirtää huomio kodin likaan ja pölyyn. Asuntoon vapautunut lisätila helpottaa siivoamista. Keväällä on oikea aika tehdä normaalin kotisiivouksen lisäksi myös hankalammat kodin siivoustyöt. Ikkunoiden, uunin, jääkaapin, sisäseinien sekä saunan pesu kannattaa tehdä kirkasta kevätvaloa hyödyntäen ja ennen alkukesän juhlia. Ennen vanhaan koko kodin kattava kevätsiivous olisi tarkoittanut useita tunteja tai pahimmillaan päiviä kestävää siivousrumbaa. Nyt aikaa ei kuitenkaan kulu sorttireissuja tekemällä, nettikirppistä päivittelemällä tai ohareita suremalla! Aikaa säästyy Helpponoudon ansiosta ruhtinaalisesti, joten siivous hoituu käden käänteessä.

Mikäli suursiivouksen tekeminen ei houkuttele, voi kotisiivouksen tilata ammattilaisen tekemänä. Netistä tilattu ammattilaisten tekemä kotisiivous saattaa säästää vapaa-aikaa, energiaa ja hermoja. Lisäksi lopputuloksessa näkyy ammattilaisten kädenjälki, oman vastahakoisen hutiloinnin sijaan.

3. Palkitse itsesi

Onneksi olkoon, olet saanut kevätsiivouksen tehtyä nopeammin ja helpommin kuin koskaan aiemmin! Nyt on aika palkita itsesi kevätsiivouksen suorittamisesta käyttämällä siivoamisessa säästetty vapaa-aika rentoutumiseen. Syö vaikka herkullinen hillomunkki, korkkaa virkistävä juoma tai ota hyvin ansaitut päiväunet!

Tilaa Helpponouto