Skip to content

Helppopalvelut pyörivät poikkeustilanteesta huolimatta!

Tämänhetkisestä koronatilanteesta johtuen on tärkeää, että pidämme toisemme turvassa ja noudatamme meille annettuja ohjeita. Olemme myös Helppopalveluissa huomioineet turvallisuuden ja olemme ohjeistaneet työntekijämme tartuntojen minimoimisesta sekä kontaktien välttämisestä. Seuraamme ja noudatamme jatkuvasti myös THL:n ohjeistuksia.

Helpponoudot jatkuvat turvallisuus huomioiden

Poikkeustilanteen aikana emme valitettavasti voi tehdä Helpponoutoja sairaaloihin, vanhainkoteihin, yli 70-vuotiaiden koteihin, eristysympäristöihin tai karanteeniympäristöihin. Näissä tapauksissa suosittelemme tilaamaan noudon poikkeustilanteen päättymisen jälkeen.

Helpponoudot jatkuvat normaaliin tapaan, ja kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan. Kuljettajillamme on maskit ja he käyttävät huolellisesti käsidesiä ja hansikkaita. Halutessasi voit sopia myös kontaktittomasta noudosta, jossa voit jättää noudettavat tavarat esimerkiksi oven ulkopuolelle. Kontaktittomasta noudosta voit tehdä pyynnön lähettämällä asiakaspalveluumme sähköpostia joko ennen tilausta tai tilauksen tekemisen jälkeen.

Moni meistä on tällä hetkellä etätöissä ja huomannut, että kodin väljät neliöt ovat arvokkaita asuinviihtyvyyden kannalta. Helpponouto on hyvä ja turvallinen tapa vapauttaa tilaa kodeissa. Jos jokin mietityttää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai laittaa viestiä vaikkapa Facebook-sivujemme kautta. Vastaamme mielellämme!

Talkootöitä voi tehdä myös poikkeustilanteessa

Kevättalkoiden sesonki kolkuttelee jo nurkan takana. Vaihtolava on erinomainen ratkaisu taloyhtiön pihalle, ja talkoot voi järjestää myös turvallisesti. Paketteihimme kuuluu kaksi viikkoa lavan vuokra-aikaa, joten talkoita ei tarvitse saada yhdessä päivässä valmiiksi, vaan jokainen voi käydä täyttämässä lavaa silloin kun se itselleen parhaiten sopii. Talkoiden siivous- ja raivaustyötä voi jakaa ja aikatauluttaa vaikkapa asukkaiden yhteisessä Facebook-ryhmässä tai porraskäytävän ilmoitustaululla. Näin kotiympäristökin saadaan siistiksi turvallisella tavalla epidemiasta huolimatta.