Skip to content

Helpponouto

Kierrätä tarpeettomat huonekalut ja kodinkoneet nopeasti. Kiinteään hintaan kuuluu kanto, poisvienti ja jätemaksut - ei yllätyskuluja!

Image
Yksittäiset huonekalut

Kaikki yksiosaiset huonekalut ja esineet, jotka ovat kannettavissa yhdellä kantokerralla, kuten sohva, nojatuoli, hylly, pöytä tai rahi.

Kun teet tilauksen klo 16 mennessä, voit valita noudon jo seuraavalle arkipäivälle.

Noutopaketit
Noutopaketit

Kahden kantajan kantopalvelu, joka on aikaperusteinen. Soveltuu tilanteisiin, joissa noudettavaa tavaraa on enemmän ja haluat varmistua tilan tyhjennyksestä. Hintaan siltyy valittu kantoaika, tavaroiden poisvienti, jätemaksut ja viemme kaikki uusiokäytettävät esineet kierrätyskumppaneillemme.

Kun teet tilauksen klo 16 mennessä, voit valita noudon jo seuraavalle arkipäivälle.

Small
Small

Aikaperusteinen kierrätyspalvelu, johon kuuluu kaksi kantajaa, 30 minuuttia työaikaa tai 4 kuutiota. Hintaan sisältyy kantaminen, poisvieinti ja jätemaksut. Soveltuu hyvin esim. : kodin suursiivouksessa syntyvänturhan tavaran noutaminen (esim syyssiivous) tai huoneistoremontista syntyneen pakatun remppajätteen nouto.

Medium
Medium

Aikaperusteinen kierrätyspalvelu, johon kuuluu kaksi kantajaa. 45 minuuttia kantoaikaa tai 6 kuutiota. Hintaan sisältyy kantaminen, poisvieinti ja jätemaksut.
Soveltuu hyvin esim. : häkkivaraston tyhjennys ja vanhojen toimistokalusteiden nouto.

Large
Large

Aikaperusteinen kierrätyspalvelu, johon kuuluu kaksi kantajaa. 60 minuuttia työaikaa tai 8 kuutiota. Hintaan sisältyy kantaminen, poisvieinti ja jätemaksut. Soveltuu hyvin esim. : toimiston tyhjennys, vanhojen kaappien poisvienti.

XL-nouto
XL-nouto

Isommat noudot ja asunnon tyhjennykset sekä toimistojen tyhjennykset esimerkiksi yritysten muutto. XL-nouto on suuremmille tyhjennyskokonaisuuksille ja palvelun minimikesto on 1,5h. Varaudumme palvelun totetuksessa myös siihen, että kohteessa täytyy olla pidempään. Lisääthän tilausta tehdessäsi kommenteihin kuvauksen tyhjennettävästä tilasta, niin olemme tarvittaessa yhteydessä sinuun tarkemmasta kustannusarviosta.

Palvelu on tuntiveloitteinen, eli maksat siitä kantoajasta (350€/h), joka kohteessa suoritettaan. Hintaan sisältyy jätteet, tavaroiden poiskuljelutksen, pakkauksen tarvittaessa ja kuljetuksen.

Tilaa nouto

Täytä ensin noutopaikka. Valitse sitten palvelu noudettavien esineiden tai kantoajan mukaan.
Noutopalveluumme sisältyy tavaroiden kantaminen, poisvienti ja jätemaksut.

Valitse noutopalvelu
Yksittäiset huonekalut
Paketit

Valitse noudettavat huonekalut ja määrät alta.

Sirrytäänkö paketteihin?

Olet lisäämässä noutoon tavaraa, joka ylittää yksittäisten tavaroiden enimmäismäärän. Jos haluat edetä, siirrämme sinut paketteihin.

Peruuta lisäys
Siirry paketteihin
+ Lisää toinen noudettava huonekalu

Valitse noutopaketti.

Nouto alueellesi on mahdollista saada jo huomiselle!

- € (sis. alv 24%)

Ajankohdan valinta ja mahdolliset alennukset tilauksen viimeistelyn yhteydessä.

Eroon vanhasta tavarasta helposti ja nopeasti!

Voit valita noudon joko esineiden kappalemäärän tai tarvitsemasi kantoajan mukaan.
Kannamme tarpeettomat tavarasi pois ja huolehdimme niiden asianmukaisesta kierrätyksestä. Noudamme kaiken, mitä et voi jätekatokseen jättää.

Valitse noudettavien esineiden mukaan

LT_helpponouto_paketti_yksiosainen

Yksiosainen huonekalu

Kaikki yksiosaiset huonekalut ja esineet, jotka ovat kannettavissa yhdellä kantokerralla: esimerkiksi sohva, nojatuoli, hylly, pöytä tai rahi. Hintaan sisältyy tavaroiden kantaminen, poisvienti ja jätemaksut.

alk. 69 €
LT_helpponouto_paketti_moniosainen

Moniosainen huonekalu

Valitse moniosainen huonekalu, jos kyseessä on kahta tai useampaa kantokertaa vaativa tuote, kuten divaani- tai kulmasohva tai moniosainen säilytyskaluste. Hintaan sisältyy tavaroiden kantaminen, poisvienti ja jätemaksut.

alk. 79 €
LT_helpponouto_paketti_kodinkone

Kodinkone

Noudamme vanhat kodinkoneet, kuten pesukoneet, liedet, mikrot ja kylmälaitteet ja kierrätämme ne puolestasi. Huomaathan että kodinkoneet tulee olla valmiiksi irrotettuna.
Hintaan sisältyy tavaroiden kantaminen, poisvienti ja jätemaksut.

alk. 69 €
Muu esine, 
1hlö kannettava

Muu esine, 1hlö kannettava

Muut esineet ja tavarat, jotka soveltuvat yhden henkilön kannettavaksi.
Hintaan sisältyy tavaroiden kantaminen, poisvienti ja jätemaksut.

alk. 69 €
Muu esine, 2hlö kannettava

Muu esine,2hlö kannettava

Muut esineet ja tavarat, jotka vaativat kaksi henkilöä kantamaan. Hintaan sisältyy tavaroiden kantaminen, poisvienti ja jätemaksut.

alk. 79 €
Remonttijäte

Remonttijäte

Muut esineet ja tavarat, jotka vaativat kaksi henkilöä kantamaan. Hintaan sisältyy tavaroiden kantaminen, poisvienti ja jätemaksut.

alk. 79 €

Valitse sopiva paketti kantoajan mukaan

LT_helpponouto_small

Small

30min / 4m³

Kaksi kantajaa, 30 minuuttia. Hintaan sisältyy kantaminen, poisvieinti ja jätemaksut. Soveltuu hyvin esim. : kodin suursiivouksessa syntyvänturhan tavaran noutaminen (esim syyssiivous) tai huoneistoremontista syntyneen pakatun remppajätteen nouto.

190€
LT_helpponouto_medium

Medium

45min / 8m³

Kaksi kantajaa, 45 minuuttia. Hintaan sisältyy kantaminen, poisvieinti ja jätemaksut.
Soveltuu hyvin esim. : häkkivaraston tyhjennys ja vanhojen toimistokalusteiden nouto.

285€
LT_helpponouto_large

Large

60min / 12m³

Kaksi kantajaa, 60 minuuttia. Hintaan sisältyy kantaminen, poisvieinti ja jätemaksut. Soveltuu hyvin esim. : toimiston tyhjennys, vanhojen kaappien poisvienti.

 

380€
LT_helpponouto_large

XL-nouto

min. 1,5h / >12m³

Isommat noudot ja asunnon tyhjennykset sekä toimistojen tyhjennykset esimerkiksi yritysten muutto.

350€/h
LT_helpponouto_paku_2

Tärkeä tietää

kierratys

Asianmukainen kierrätys

Toimitamme noudetut tavarat vastuullisesti hyötykäyttöön. Hyväkuntoiset tavarat pyritään ohjaamaan uudelleenkäyttöön ja huonokuntoiset tavarat kierrättämään materiaalina teollisuuden raaka-aineiksi.

noudamme

Mitä noudamme?

Noudamme lähes kaikkea kodin irtainta, lukuunottamatta erityisen painavia huonekaluja, vaarallista jätettä tai kotitalousjätettä. Tutustu kierrätysohjeisiimme täältä.

Nouto_lastaamme

Kannamme puolestasi

Kannamme kaikki tavarat suoraan kotoa tai toimistolta. Jos tarvitsemme esimerkiksi ovikoodia, ilmoitathan sen tilauksen yhteydessä.

Mihin toimitamme?

Helpponouto on tilattavissa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä. Syötä postinumerosi ja tarkasta palvelun saatavuus.

Tarkasta saatavuus

LT_helppo_kartta

Näin helpponouto toimii

LT_näinsehoituu_01_nouto

Valitse tarpeeseen sopiva paketti

Listaa noudettavat esineet tai valitse tyhjennettävän tilan mukainen paketti

LT_näinsehoituu_02 1

Valmistele noudettavat tavarat

Tarvittaessa paketoi tai irrota noudettavat tavarat

LT_näinsehoituu_03 1

Kannamme tavarat
pois puolestasi

Kahden hengen tiimimme tulee kantamaan tavarat.

LT_näinsehoituu_04 1

Kierrätämme
kaiken

Viemme hyväkuntoiset tavarat uusiokäyttöön ja muut tavarat kierrätetään toimestamme

Usein kysyttyä

Kyllä, kannamme kaikki noudettavat tavarat suoraan kotoa tai toimistolta. Jos meidän tulee tietää ennakkoon ovikoodi tai muuta olennaista kohteesta, niin kerrothan asiasta tilauslomakkeen Lisätietoja-osiossa.

Noudamme lähes kaikkea kodin normaalia irtainta, josta haluat päästä eroon. Emme kuitenkaan esimerkiksi nouda erityisen painavia huonekaluja, vaarallista jätettä tai kotitalousjätettä. 

Emme valitettavasti voi tehdä asennus- tai irrotustöitä. Kodinkoneet ja kiinteät kalusteet tulee olla valmiiksi irrotettu kuljettajiemme saapuessa paikalle. Halutessasi voit kuitenkin tilata meiltä purkupalvelun esimerkiksi kirjahyllyn purkamiseen.

Kyllä, palvelun hinta sisältää tavaran noudon, poiskuljetuksen sekä mahdollisen jätteenkäsittelymaksun.

Helpponoutoja ajetaan pääsääntöisesti autolla, joka on korkeudeltaan 3,4 m ja leveydeltään 2,6 m. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos auto ei mahdu paikkaan, josta tavarat on tarkoitus tulla noutamaan.

Autojemme tavaratilan tilavuus on n. 35 m3 (leveys 2,4 m, korkeus 2,2 m ja pituus 6 m). Otathan nämä mitat huomioon noutoa tilatessasi.