Skip to content

Jätelava edullisesti, nopeasti ja helposti

Tiedossa pihatalkoot, rakennustyömaa tai purkukohde? Kun haluat jätteistä eroon kätevästi ja vastuullisesti, tilaa kohteeseen jätelava. Jätelavan kiinteä hinta takaa, ettet maksa yllätyskuluja. Jätelavalle mahtuu kerralla monta kuutiota jätettä.

Tilaa vaihtolava

Paljonko jätelava maksaa? – jätelavan hinta on läpinäkyvä

Jätelavan hinta on mahdollisimman läpinäkyvä ja selkeä, jotta tiedät, mistä maksat. Kiinteä hinta auttaa sinua budjetoimaan projektisi realistisesti ja seuraamaan kuluja. Vältyt myös yllättäviltä maksuilta, sillä tiedät jo tilausvaiheessa, paljonko jätelava maksaa kokonaisuudessaan.

Helppolavan hintaan sisältyy:

  • jätelavan toimitus
  • jätelavan nouto
  • jätemaksut (3 000 kg)
  • vuokra (7 vuorokautta)

Jätelavan lopullinen hinta riippuu jätelavan koosta ja kerättävästä jätejakeesta. Voit valita sinulle sopivan jätelavan kolmen lavakoon ja seitsemän lavatyypin väliltä. Sinun tarvitsee vain tietää, miten paljon ja minkälaista jätettä kohteessa syntyy.

Tutustu erilaisten jätelavojen hintoihin.

Jätteen oikeaoppinen lajittelu kannattaa, koska voit säästää silkkaa rahaa ja luonnonvaroja. Esimerkiksi sekalaiselle jätteelle tarkoitettu talkoolava on kalliimpi kuin viherlava tai puulava. Sekajätelavan hinta on korkeampi, koska jätteitä ei saada kiertoon yhtä tehokkaasti.

Jätelavan vuokraus hoituu Uudellamaalla ja Tampereella

Jätelavan vuokraus onnistuu suoraan verkossa ja juuri silloin kuin haluat. Näet jätelavojen saatavuuden alueellasi, kun syötät tilauslomakkeelle oman postinumerosi.

Saat käyttöösi jätelavan pääkaupunkiseudulla (Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa), Keski-Uudellamaalla (Tuusula, Kerava, Järvenpää, Kirkkonummi ja Nurmijärvi), Itä-Uudellamaalla (Sipoo, Porvoo ja Pornainen) sekä Tampereella.

Normaali jätelavan vuokra-aika on seitsemän päivää. Voit valita jo tilauksen yhteydessä noutopäivän tai tehdä sen myöhemmin. Tarvittaessa lavan vuokrausta voi pidentää. Pyydä meiltä tarjous pidemmästä vuokra-ajasta sähköpostilla: asiakaspalvelu@helppopalvelut.fi.

Mitä jätelavalle voi laittaa? – lue ennakkoon lajitteluohjeet

Voit valita sopivan jätelavan sen mukaan, millaista jätettä aiot kerätä kohteessa. Valitse jokin seitsemästä erilaisesta jätelavasta:

Kierrätämme jätteet puolestasi. Jotta jätteen kierrättäminen onnistuu sujuvasti ja asianmukaisesti, jätelava tulee täyttää oikein. Ennen kuin tilaat jätelavaa, tutustu vielä lajitteluohjeisiin.

Vuokraa jätelava nyt – saat sen jopa huomiseksi

Voit tilata jätelavan saman tien verkosta haluamaasi osoitteeseen kaikkialla Uudellamaalla sekä Tampereen seudulla. Tilaaminen onnistuu nopeallakin varoajalla, sillä voit saada jätelavan käyttöösi jo seuraavana arkipäivänä.