Skip to content

Vaihtolavat Vantaalle- Nopeasti suoraan pihaan tilattuna!

Tilaa vaihtolava

Vaihtolava eli jätelava

Vaihtolava on kätevä ratkaisu suuren jätemäärän kierrättämiseen. Vaihtolavat sopivat hyvin rakennus- ja remonttijätteiden kierrätyksen lisäksi vaikkapa pihatalkoisiin tai taloyhtiön varastojen siivouksen yhteydessä romujen keräämiseen. Toimitamme vaihtolavat jopa seuraavaksi arkipäiväksi koko Vantaan alueella.

Vaihtolavan hinta

Kiinteähintaisen vaihtolavapalvelumme hinta sisältää kaiken toimituksesta jätemaksuihin sekä 7 vuorokauden vuokran. Vaihtolavan hinta määräytyy kerättävän jätejakeen mukaan. Tutustu vaihtolavojen hintoihin.

Vaihtolavan vuokraus pidempi kestoiseen projektiin

Vaihtolavan vuokraus on mahdollista myös pidempi kestoisiin projekteihin. Jos tarvitset vaihtolavan pidemmäksi aikaa laskemme mielellämme sinulle tarjouksen. Laitathan tarjouspyynnön sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@helppopalvelut.fi.

Mitä vaihtolavalle saa laittaa?

Vaihtolavamme on luokiteltu jätejakeiden mukaan. Valittavanasi on kuusi eri vaihtolavaa kolmessa eri koossa. Valittavat lavat ovat Viherlava, Talkoolava, Puulava, Remppa- ja rakennuslava, Kiviaineslava sekä Kestopuulava. Tutustu lajitteluohjeisiin.

Tilaa vaihtolava

Vaihtolavamme ovat saatavilla Vantaan alueella jopa seuraavaksi arkipäiväksi.  Palvelun saatavuuden voit tarkistaa syöttämällä tilauskanavassa toimitusosoitteen postinumeron. Tilaa vaihtolava.