Skip to content

Vaihtolavat Tampereelle - Nopeasti suoraan pihaan tilattuna!

Tilaa vaihtolava

Vaihtolava eli jätelava

Vaihtolava, jätelava, roskalava - monta nimeä, mutta sama käyttötarkoitus. Vaihtolavaa käytetään suurien jätemäärien kierrättämiseen.  Tavallisia käyttökohteita vaihtolavalle on pihatalkoot, rakennustyömaat ja isot remonttikohteet. 

Vaihtolavan hinta

Vaihtolavan hinta koostuu kuljetuksista, punnitusmaksusta, jätemaksusta ja lavan vuokrasta. Helppopalveluiden vaihtolavojen hinnat ovat kiinteät. Kiinteä hinta tarkoittaa sitä, että hintamme sisältää kaiken toimituksesta jätemaksuihin sekä 7 vuorokauden vuokran. Näin vaihtolavan vuokrauksesta ei muodostu sinulle yllätyskuluja, vaan tiedät jo tilatessasi paljonko palvelu kokonaisuudessaan maksaa. Vaihtolavan hinta määräytyy kerättävän jätejakeen ja lavan koon mukaan. Tutustu vaihtolavojen hintoihin.

raksa-ja-remppalava

Voiko vaihtolavan vuokrata pidemmäksi ajaksi?

Vaihtolavan voi vuokrata myös pidemmäksi aikaa. Jos kyseessä on iso saneerauskohde tai projektiin tarvitaan vaihtolavaa pidemmäksi aikaa, laskemme mielellämme sinulle tarjouksen. Laitathan tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeen kautta.

Mitä vaihtolavalle saa laittaa?

Vaihtolavamme on tilattavissa jätejakeiden mukaan. Valittavanasi on kuusi eri vaihtolavaa kolmessa eri koossa.

Tutustu lavakohtaisiin lajitteluohjeisiin.

Tilaa vaihtolava

Voit tilata vaihtolavan Tampereella jopa seuraavaksi arkipäiväksi. Voit tarkistaa palvelun saatavuuden voit syöttämällä tilauskanavassa toimitusosoitteen postinumeron. Tilaa vaihtolava.