Skip to content

Talkoolava omaan tai taloyhtiön pihaan

Oletko järjestämässä talkoot omalla pihamaallasi tai taloyhtiössäsi? Talkoolava on kätevin valinta, kun haluat eroon sekalaisesta talkoojätteestä vastuullisesti. Talkoolavan kiinteä hinta takaa, ettei sinulle synny jälkikäteen yllätyskuluja.

Tilaa talkoolava

Paljonko talkoolava maksaa? – talkoolavan hinta on kiinteä

Talkoolavan hinta on selkeä ja läpinäkyvä. Näin tiedät, mistä maksat. Kiinteä hinta auttaa sinua seuraamaan kuluja ja pitämään talkoot budjetissa. Vältyt myös yllättäviltä lisäkuluilta, sillä tiedät jo tilausvaiheessa, paljonko talkoolava maksaa.

Helppolavan hintaan sisältyy:

  • talkoolavan toimitus
  • talkoolavan nouto
  • jätemaksut (3 000 kg)
  • vuokra (7 vuorokautta)

Talkoolavan lopullinen hinta riippuu vaihtolavan koosta. Voit valita sopivan kokoisen lavan kolmen vaihtoehdon väliltä: normaalin jätelavan tilavuus on 8–22 kuutiota (6 m x 2 m x 1,5 m), pienen 8–10 kuutiota (4 m x 2 m x 1,5 m) ja kippilavan 10 kuutiota (3,8 m x 2 m x 1,8 m).

Halvimmillaan talkoolava maksaa 486 euroa. Tutustu erikokoisten talkoolavojen hintoihin.

LT_helppo_lava_pieni

Normaali

Noin 18-22 m3 (6m x 2m x 1,5m)

LT_helppo_lava_pieni

Pieni

Noin 8-10 m3 (4m x 2m x 1,5m)

LT_helppo_lava_pieni

Kippi

Noin 10 m3 (3,8m x 2m x 1,8m)

Talkoolavan vuokraus onnistuu näppärästi verkossa

Voit vuokrata talkoolavan suoraan verkosta ja silloin kuin haluat – esimerkiksi kevät- tai syystalkoita varten. Talkoolavan vuokraus onnistuu kaikkialla Uudenmaan alueella sekä Tampereella. Näet talkoolavojen saatavuuden alueellasi, kun kerrot tilausvaiheessa oman postinumerosi.

Normaali talkoolavan vuokra-aika on seitsemän päivää. Voit valita jo tilauksen yhteydessä noutopäivän tai tehdä sen myöhemmin. Tarvittaessa lavan vuokrausta voi pidentää. Pyydä meiltä tarjous pidemmästä vuokra-ajasta sähköpostilla: asiakaspalvelu@helppopalvelut.fi.

Mitä talkoolavalle voi laittaa? – tämä kaikki on talkoojätettä

Voit laittaa talkoolavalle kierrätyskelpoista lajittelematonta jätettä, kuten polkupyöriä, risuja, oksia, muoveja, pahveja ja styroksia. Myös muun muassa kyllästämätön puujäte, kankaiset tekstiilit, auton renkaat sekä pieni määrä huonekaluja ovat sallittuja jätteitä.

Sen sijaan talkoolavalle ei saa laittaa vaarallista jätettä, rakennusjätettä, painekyllästettyä puuta, haravointijätettä, kantoja eikä laminaattia. Kiellettyjen jätteiden listalla ovat myös puurakenteet, joissa on merkittävästi metallia, kattohuopaa, kiviainesta, lasia tai tervapaperia.

Jos sinulla syntyy muutakin jätettä, joka ei sovi talkoolavalle, valitse sen rinnalle jokin muu vaihtolava. Vertaile eri jätelavoja. Muistathan, että vaarallinen jäte, sähkö- ja elektroniikkaromu ja asbesti täytyy kierrättää aina erikseen.

Tutustu myös lavojen lajitteluohjeisiin.

Talkoolavan sekalainen sisältö päätyy lopulta kierrätyslaitokseen, jossa lajitellut raaka-aineet kierrätetään tai hyödynnetään energiana. Talkoojäte ei siis mene massapolttoon, vaan kaikki uudelleen käytettävä materiaali ohjataan ensisijaisesti uusiokäyttöön.

Tilaa talkoolava heti, jotta saat sen saman tien käyttöösi

Voit tilata talkoolavan verkosta Uudenmaan alueella ja Tampereella. Tilaaminen onnistuu lyhyelläkin aikajänteellä, sillä voit saada talkoolavan käyttöösi jo seuraavana arkipäivänä.