Skip to content

Näin pääset eroon pihamaan jätteestä helposti ja edullisesti – hanki haravointijätesäkki

Suursäkki on näppärä keino kierrättää pihamaalta ja puutarhasta syntyvä haravointijäte. Hanki meiltä haravointijätesäkki omalle pihallesi tai taloyhtiön talkoita varten. Me noudamme haravointijätteen ja kierrätämme sen puolestasi.

Tilaa Helpposäkki

Hanki suursäkki haravointijätteelle

Haluatko päästä eroon pihatöistä syntyneestä jätteestä, kuten haravoiduista lehdistä, puskien oksista, nuupahtaneista kasveista ja leikatusta nurmesta? Haravointijätesäkki soveltuu kaikelle orgaaniselle eli maatuvalle jätteelle, ei kuitenkaan esimerkiksi maa-ainekselle tai ruoantähteille.

Katso tarkemmat lajitteluohjeet, jotta tiedät, mitä voit laittaa haravointijätesäkkiin. Näin suursäkin täyttäminen sujuu jouhevasti, etkä joudu maksamaan yhtään ylimääräistä säkkiin kuulumattoman jätteen käsittelystä.

Haravointijätesäkin voit ostaa helposti itse pääkaupunkiseudun K-Raudoista. Haravointijätteelle on olemassa kolme erikokoista suursäkkiä: tilavuudeltaan 160l, yhden ja kahden kuution säkit. Voit valita tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon sen mukaan, miten paljon jätettä pihamaaltasi kertyy.

 

Tilaa haravointijätteen noutopalvelu

Kun haravointijätesäkki on täynnä, voit tilata suursäkin noudon näppärästi suoraan verkosta. Helpposäkki-palvelun kautta voit tehdä sen jo ennen talkoita, jotta pystymme noutamaan säkin mahdollisimman nopeasti heti talkoiden jälkeen. Säkin nouto onnistuu pääkaupunkiseudulta.

Pystyt valitsemaan noudon haluamallesi päivälle – juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla itse paikan päällä kotona silloin, kun noudamme säkin. Olennaista on, että säkki on noudettavissa pihaltasi kuorma-autolla.

Suursäkin noutopalvelu on vastuullinen tapa päästä eroon kaikenlaisesta haravointijätteestä, jota pihamaalle kertyy vuosittain. Me käsittelemme haravointijätteen puolestasi. Kompostoimalla siitä syntyy jälleen käyttökelpoista multaa.

4 syytä valita Helpposäkki haravointijätteelle

  1. Haravointijätteen kierrättäminen suursäkin avulla säästää aikaa ja vaivaa. Me hoidamme jätteen eteenpäin, eikä sinun ole tarpeen jonottaa Sortti-asemalla. Et myöskään tarvitse omaa autoa tai peräkärryä jätteen kuskaamiselle.
  2. Suursäkin ansiosta pääset haravointijätteestä eroon saman tien, kun urakkasi on ohi. Saat mielenrauhan, kun jäte ei jää lojumaan pihamaallesi turhan päiten. Näin jäte ei myöskään houkuttele puoleensa mahdollisia tuhoeläimiä.
  3. Haravointijätesäkin hinta on läpinäkyvä. Hinta koostuu säkin ostosta K-Raudasta, säkin noutopalvelusta sekä haravointijätteen kierrätyksestä. Maksat siis vain valitsemasi säkkikoon mukaisen kiinteän hinnan jätteen käsittelystä.
  4. Suursäkin käyttäminen on turvallista ja mukavaa koko perheen puuhaa. Pienetkin lapset voivat auttaa pihatalkoissa täyttämällä säkkiä kevyellä haravointijätteellä. Näin säkki täyttyy yhdessä alta aikayksikön.
    Tilaa Helpposäkki