Skip to content

Helppopalvelut juhlistaa maailman ympäristöpäivää

Lauantaina 5.6. vietetään YK:n yleiskokouksen julistamaa maailman ympäristöpäivää, minkä historia ulottuu aina vuoteen 1972 saakka. Maailman ympäristöpäivällä on vuosittain vaihtuva teema ja tämän vuoden teemaksi on YK:n toimesta valittu ”ekosysteemin palauttaminen luonnontilaan”.

Helppopalvelut auttavat vähentämään luontoon päätyvien tavaroiden ja jätteiden määrää, joka edesauttaa kotimaisen ekosysteemin hyvinvointia. Tarjoamiemme kierrätysratkaisujen ansiosta asiakkaidemme ylimääräiset tavarat ja jätteet kierrätetään vastuullisesti ja saadaan uusiokäyttöön tulevaisuuden raaka-aineina. Raaka-aineiden uusiokäyttö vähentää puolestaan neitseellisten raaka-aineiden tarvetta, joka parantaa ekosysteemiä laajemmassa mittakaavassa.

Helppopalveluiden avulla luonto ja elinympäristömme pysyy siistinä, kun ylimääräiset tavarat ja jätteet toimitetaan asianmukaiseen kierrätykseen. Autamme asiakkaitamme kierrätyksen haasteissa ja teemme palveluillamme kierrättämisestä helppoa ja vaivatonta. Joko olet tutustunut kierrätys- ja noutopalveluumme Helpponoutoon?

Helpponoudon asiakkaana sinun ei tarvitse murehtia Tilaa Helpponoutomistään muusta kuin tilauksen tekemisestä. Me noudamme ja kannamme kierrätykseen tulevat tavarat puolestasi. Sinun ei tarvitse myöskään arvioida tavaroidesi kuntoa, sillä noudamme kaiken kuntoisia tavaroita. Mikäli tavara on hyväkuntoinen, päätyy se lahjoituksena yhteistyökumppaneillemme, jotka auttavat etsimään tavaralle uuden kodin. Huonokuntoiset tavarat päätyvät puolestaan kierrätykseen ja niistä valmistuu uusia tulevaisuuden raaka-aineita.

Helpponouto auttaa vapauttamaan tilaa asuntoosi, samalla luonnonvaroja säästäen. Vuonna 2020 Helpponouto säästi noin 235 000 kg luonnonvaroja*. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi pääkaupunkiseudulla uusiokäyttöön päätyi kauttamme noin 1000 huonekalua. 

Mikäli sinunkin nurkkiisi on kerääntynyt ylimääräisiä tavaroita tai jätteitä, helpotamme mielellämme niistä eroon pääsyä. Tutustu palveluihimme lisää ja tilaa Helpponouto.

 

*Ympäristösäästölaskenta perustuu Material Input -laskentaan, joka kertoo paljonko luonnonvaroja kuluu uusien tuotteiden valmistamisessa.