Skip to content

Aloita tästä

Helppopalveluiden avulla saat tilattua noudon kaikille tavaroille määrästä riippumatta. Valitset vain tarpeeseesi sopivan palvelun.

vanhojen huonekalujen kierrätys

Helpponouto

Nopein ja helpoin tapa hankkiutua eroon tavarasta. Listaa tilaukseen poisvietävät tavarat ja me lähetämme kahden hengen tiimin noutamaan tavarat pois. Kannamme tavarat, lastaamme ne autoon ja viemme kierrätykseen. Sinun ei siis tarvitse kuin avata ovi. Voimme noutaa yksittäisiä esineitä tai tyhjentää kokonaisia autotalleja, vinttejä, varastoja tai asuntoja.

Lue lisää

Kannamme tavarat, lastaamme ne autoon ja viemme kierrätykseen. Sinun ei siis tarvitse kuin avata ovi. Voimme noutaa yksittäisiä esineitä tai tyhjentää kokonaisia autotalleja, vinttejä, varastoja tai asuntoja.

Miksi kannattaa valita Helpponouto?  Helpponoudossa hintaan sisältyy kahden hengen tiimi, joka hoitaa kantamisen ja kierrättämisen puolestasi. Toimitamme hyväkuntoiset tavarat uudelleen käytettäväksi. Tätä helpompaa kierrätys ei ole!

Nouto_kannammeKannamme

Hoidamme kantamisen puolestasi, palvelun hintaan sisältyy kaksi kantajaa.

Nouto_lastaammeLastaamme

Kantajat hoitavat kaiken työn, sinun täytyy vain ottaa meidät vastaan.

Nouto_lahdemmeKierrätämme

Lajittelemme tavarat ja viemme hyväkuntoiset uusiokäytettäväksi.

Hinnoittelu

Noudamme kaiken ylimääräisen yksittäisistä esineistä kokonaisiin asuntoihin tai varastoihin. Hintamme sisältää kaksi kantajaa, jätemaksut ja tavaran poisviennin. Maksat vain noudetuista tavaroista. Lue täältä lisää palvelusta ja eri paketeistamme.

edulliset roskalavat ja vaihtolavat uudellamaalta saa vuokralle Hellpolavalta

Helppolava

Toimitamme vaihtolavan tilauksesta jo seuraavaksi arkipäiväksi. Helppolavan tilaamalla tiedät, paljonko lava maksaa ja koska se toimitetaan. Kiinteä hinta sisältää kaiken tarvittavan. Helppolavassa ei ole piilokustannuksia, joten tiedät tilatessa paljonko vaihtolava maksaa.

Lue lisää

Minkä kokoinen vaihtolava minun kannattaa tilata? Oikean kokoisen vaihtolavan valinta on yleensä vuokrauksen kinkkisin vaihe. Asiakkaana haluat varmistua siitä, että pihallesi saapuu juuri sinun tarpeeseesi sopiva vaihtolava. Liian iso ei välttämättä sovi pihalle ja liian pieneen et välttämättä saa mahtumaan kaikkea haluamaasi. Vaihtolavojen mitat löytyvät tilauksen teon yhteydestä.

 

Lava_tilaa

Tilaa lava verkosta

Lava_toimitus

Lavan toimitus

Lava_nouto

Lavan nouto

Helppolavan tilatessasi tiedät paljonko lavatilauksesi tulee maksamaan. Lue täältä lisää eri vaihtolavapaketeista.

Suursäkki remontti ja puutarhajätteelle

Helpposäkki

Suursäkit ovat edullinen ja näppärä vaihtoehto lavalle. Helpposäkkeihimme voit laittaa melko lailla kaikkea laudoista betoniin ja kivestä maa-ainekseen. Noudamme sen mitä olet säkkiin laittanut. Tilaa säkki tai osta se K-Raudasta, täytä se jätteellä, tilaa säkille nouto ja me noudamme sen pihastasi.

Lue lisää

Minkä kokoinen säkki on ja mitä sinne voi laittaa?

Helpposäkkiin mahtuu kuution verran tavaraa (1000 l). Säkin voit tilata postitettuna kotiin täältä tai ostaa K-raudasta. Säkin täytettyäsi tilaat noudon sille jätejakeelle, jolla olet säkin täyttänyt.  

Palvelu on tarjolla ainoastaan Uudellamaalla.

Sakki_tilaa

Tilaa

Sakki_tayta

Täytä säkki

Sakki_nouto

Noudamme säkin pihastasi

Noudamme säkin pihastasi valitsemanasi ajankohtana ja yhteen säkkiin saa laitta yhtä jätejaetta.