Skip to content

Aloita tästä

Helppopalveluiden avulla kierrätät suuret ja pienet määrät jätettä vaivattomasti. Tilaa tai osta tarpeeseesi sopiva keräilyväline, täytä se jätteellä ja tilaa nouto.

edulliset roskalavat ja vaihtolavat uudellamaalta saa vuokralle Hellpolavalta

Helppolava

Toimitamme vaihtolavan tilauksesta jo seuraavaksi arkipäiväksi. Helppolavan tilaamalla tiedät, paljonko lava maksaa ja koska se toimitetaan. Kiinteä hinta sisältää kaiken tarvittavan. Helppolavassa ei ole piilokustannuksia, joten tiedät tilatessa paljonko vaihtolava maksaa.

Lue lisää

Minkä kokoinen vaihtolava minun kannattaa tilata? Oikean kokoisen vaihtolavan valinta on yleensä vuokrauksen kinkkisin vaihe. Asiakkaana haluat varmistua siitä, että pihallesi saapuu juuri sinun tarpeeseesi sopiva vaihtolava. Liian iso ei välttämättä sovi pihalle ja liian pieneen et välttämättä saa mahtumaan kaikkea haluamaasi. Vaihtolavojen mitat löytyvät tilauksen teon yhteydestä.

 

Lava_tilaa

Tilaa lava verkosta

Lava_toimitus

Lavan toimitus

Lava_nouto

Lavan nouto

Helppolavan tilatessasi tiedät paljonko lavatilauksesi tulee maksamaan. Lue täältä lisää eri vaihtolavapaketeista.

Suursäkki remontti ja puutarhajätteelle

Helpposäkki

Suursäkit ovat edullinen ja näppärä vaihtoehto lavalle. Helpposäkkeihimme voit laittaa melko lailla kaikkea laudoista betoniin ja kivestä maa-ainekseen. Noudamme sen mitä olet säkkiin laittanut. Tilaa säkki vaihtolavan mukana tai osta se K-Raudasta, täytä se jätteellä, tilaa säkille nouto ja me noudamme sen pihastasi.

Lue lisää

Minkä kokoinen säkki on ja mitä sinne voi laittaa?

Helpposäkkiin mahtuu kuution verran tavaraa (1000 l). Säkin voit tilata postitettuna kotiin täältä tai ostaa K-raudasta. Säkin täytettyäsi tilaat noudon sille jätejakeelle, jolla olet säkin täyttänyt.  

Palvelu on tarjolla ainoastaan Uudellamaalla.

Sakki_tilaa

Tilaa

Sakki_tayta

Täytä säkki

Sakki_nouto

Noudamme säkin pihastasi

Noudamme säkin pihastasi valitsemanasi ajankohtana ja yhteen säkkiin saa laitta yhtä jätejaetta.