Noutopaketin valinta

Miten valitsen sopivan paketin kun en tiedä, paljonko minulla on noudettavaa tavaraa?

Jos tilaat pakettinoudon, haasteena voi olla noudettavan tavaran määrän arvioiminen. Helpponoudolla on pakettinoudossa vaihtoehtoina paketit Small, Medium, Large ja XL. Hinnat sisältävät kahden henkilön tekemän työn sekä noudettavien tavaroiden kierrätysmaksut. Small-noudossa hintaan sisältyy 30 minuuttia kantoaikaa ja tavaroille on varattu noin 1/4 pakettiautosta. Medium-noudossa hintaan sisältyy 45 minuuttia kantoaikaa ja tavaroille on varattu noin 1/2 pakettiautosta. Large-noudossa hintaan sisältyy 60 minuuttia kantoaikaa ja tavaroille on varattu noin 3/4 pakettiautosta. XL-noudossa kuorma vaatii useamman pakettiauton ja kanto kestää yli tunnin.

Entä jos minulla on lopulta vähemmän noudettavaa tavaraa kuin tilasin? Joudunko silti maksamaan suuremman hinnan?

Usein kuskit huomaavat, että noudettavaa tavaraa ei ole niin paljoa, kuin tilatussa paketissa tulisi olla. Tällöin kuskit veloittavat pienemmän paketin mukaan tai tarvittaessa kantokertojen mukaan. Sama pätee, jos noudettavaa tavaraa on enemmän kuin tilaamishetkellä. Hinta määräytyy lopulta kannettavien määrien mukaan. Jos tilaus muuttuu paljon, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@helppopalvelut.fi

Entä jos noudettavaa tavaraa on enemmän kuin tilatessani arvelin?

Ei hätää, kuskimme arvioivat tilanteen kohteessa ja tarvittaessa päivittävät palvelun koon. Ilmoitathan tilatessasi Lisätieto-kentässä, jos arvelet noutoon menevän yli 45 minuuttia. Näin osaamme varata työhön riittävästi aikaa.