Skip to content

Toimistosiivous antaa tilaajan keskittyä ydinosaamiseensa

Toimistosiivouspalveluissa on eroja. Parhaimmillaan siivous on niin sulavaa, ettei sitä huomaa omassa arjessa. Puhtaat toimitilat auttavat työntekijöitä jaksamaan samalla kun kiinteistö ja ympäristö kiittävät. Päinvastoin huonosti hoidetuissa tiloissa ammattitaidottomuus tai puutteet siivouksessa voivat aiheuttaa työntekijöille terveysongelmia ja rapauttaa kiinteistön kuntoa.

Tämän takia kannattaa pyrkiä hankkimaan toimistosiivous luotettavalta ja vastuulliselta toimijalta. Ammattitaitoinen ja koulutettu siivouspalvelun tarjoaja osaa pitää huolta pintamateriaaleista ajantasaisilla ja asianmukaisilla tavoilla.

Huomenta-yrittäjät ovat asiakkailleen enemmän kuin siivoojia. Franchise-yrittäjyyteen perustuva konsepti mahdollistaa siivouspalvelun tilaajalle vakituisen yhteistyökumppanin, joka oppii tuntemaan toimiston ja sen tarpeet läpikotaisin.

Yrittäjällä on paljon pelissä, joten siksi palvelu on parempaa ja yksilöllisempää. Luottamuksellinen suhde saman siivoojan kanssa vapauttaa siivouspalvelun tilaajilta huomattavan määrän resursseja.

Luottosiivoojalle pystytään antamaan kaikki sellainen arkea helpottava työ, mikä auttaa tilaajaa kustannustehokkaasti keskittymään omaan ydinosaamiseensa. Nykypäivänä toimistosiivousta hankkiessa siivoojan tehtävänä ei ole vain puhdistaa pölyjä vaan olla mahdollisimman kokonaisvaltaisesti huolehtimassa asiakkaan arjesta. Toimistosiivouksen oheispalveluihin voi kuulua mm. toimistotarvikkeiden hankkiminen ja varaston ylläpitoa.

Tärkeää on, että palvelu on juuri asiakkaan vaatimusten mukaista. Tämän takia kohde kierretään lävitse yhdessä asiakkaan kanssa ennen siivouksen aloittamista.

Siivouksen tarjouspyyntöä jättäessä ei tarvitse tuntea jokaista yksityiskohtaa vaan puhtaanapidonammattilainen osaa ottaa pienimmätkin yksityiskohdat huomioon kohteen siivouspalvelua rakentaessa.