Skip to content

Pihatöissä syntyy jätettä – Helpposäkki-palvelu auttaa

Teetkö pihallasi kukkapenkkiä tai muita vihertöitä, joista syntyy maa-ainesta etkä ole varma, miten siitä pääsee eroon? Puutarhan hoito on inspiroivaa, mutta siitä aiheutuvat jätepulmat eivät ehkä niinkään.

Monilla ei ole mahdollisuutta käsitellä ja kompostoida syntyvää jätettä, vaikkapa pihan pienuuden vuoksi. Me hoidamme jälkityöt ympäristöystävällisesti ja kätevästi.

Aikatauluta mielesi mukaan

Palvelumme tuella pystyt keskittymään asiassasi olennaiseen eikä sinun tarvitse vaivata ajatustakaan puutarhajätteen kuljettelulle.

Viherpeukalon tuki ja turva on meidän Helpposäkki-palvelumme, jonka avulla pääset kasvihuoneesta tai muualta pihamaalta syntyvästä jäteaineksesta eroon. Helpposäkkiimme mahtuu noin kuution verran jätettä, joten tilaa riittää.

Helpposäkki on puutarhan hoidon tukipilari

Helpposäkki on palvelu, jossa saat ostaa itsellesi kätevän säkin, johon laittaa pihatöissä, puutarhassa tai kasvihuoneella syntyvää jätettä. Suursäkkimme mitat ovat 100 cm x 100 cm x 100 cm eli tilavuudeltaan se on 1 m³, eli 1000 litraa. Säkki on pystyttävä sulkemaan ennen noutoa, joten liian täyteen sitä ei tule laittaa.

Erityisesti nykyisessä maailmantilanteessa kontaktiton palvelu on hyvä ratkaisu. Helpposäkki-palvelumme toimiikin joustavasti, eikä ylimääräisiä ihmiskohtaamisia tule.

Helpposäkki-palveluumme kuuluu muitakin säkkivaihtoehtoja ja niihin voit tutustua Helppopalveluiden verkkosivuilla. Lajitteluohjeet löydät täältä!

Joustava ja monipuolinen ratkaisu vihertöiden jätehaasteisiin

Istutusten jälkien siistintään oiva valinta on Vihersäkki, johon voit laittaa kaikkea maatuvaa. Esimerkiksi leikkuujäte, nurmikko, lehdet, kukkapenkin kasvit ja pienet oksat kelpaavat Vihersäkkiin.

Multasäkkiin sopivat pihatöissä kertyvät multa ja sora.

Asiakkaan ei kuitenkaan vielä Suursäkkiä ostaessaan tarvitse olla varma, mitä jätettä siihen lopulta tulee laittamaan. Säkki voi olla jemmassa katoksessasi pitkänkin aikaa ennen noutoa, jos oletkin projektisi kimpussa koko kesän.

Sinun ei tarvitse olla paikalla, kun noudamme säkin – riittää, että kuskimme löytää sen helposti ja saa sen nostettua kuorma-auton lavalle. Kuorma-autoissamme on kahdeksan metrin päähän ulottuva nosturi.

Hae Helpposäkki K-Raudasta tai tilaa verkosta

Tyhjän säkin hinta on 14,90 euroa sen voit ostaa K-Raudasta omaksesi. Koska säkki on sinun, siitä ei synny lisäkuluja. Vihersäkin sisällön hinta on 55 euroa Helpposäkki-tuotteitamme voit ostaa pääkaupunkiseudulla K-Raudoista Oulunkylästä, Espoon keskuksesta, Pasilasta, Vantaanportista tai K-Rauta Lanternasta.

Kun olet täyttänyt ostamasi Vihersäkin, sen nouto maksaa 30 euroa per kerta ja se haetaan haluamastasi paikasta sinulle sopivana päivänä kello 8–16.

Multasäkki puolestaan maksaa 80 euroa ja sen noutoon pätevät samat asiat kuin Vihersäkkiin, eli sen noudon hinta on 30 euroa noutokertaa kohti. Valitset noutopäivän maksaessasi palvelustamme verkkokaupassamme.

Asuitpa missä tahansa Uudenmaan alueella, tyhjän säkin saa tilattua myös verkkokaupastamme. Suursäkin hinta on 14,90 euroa + postikulut.

Tilaa Helpposäkki

Keskity pihallasi olennaiseen – hyödynnä Helpposäkki-palveluamme

Kun olet täyttänyt tilaamasi Suursäkin valitsemallasi jätteellä ja se on noudettu valitsemanasi päivänä, jätteet käsitellään kompostoimalla ja niistä syntyy multaa.

Helpposäkki-palvelumme auttaa siis sinua kierrättämään piha-askareissa syntyneen maa-aineksen kätevästi ja ekologisesti. Lisäksi palvelu on joustava, eikä se sido tekemään omaa projektiasi esimerkiksi tietyn viikon aikana.

Tutustu lisää Helpposäkki-palveluun ja erilaisiin säkkivaihtoehtoihin verkkosivuillamme