Skip to content

Helpponouto-palvelun avulla kierrätys sujuu jäteasemalle asti

Koskisen perheelle on jäänyt muuton yhteydessä tehdyn remontin jäljiltä talon nurkalle kasa ylimääräistä tavaraa, jolle kukaan perheestä ei oikein enää keksi käyttöä – tavarat pitäisi kaiken lisäksi kunnostaakin, jos ne haluttaisiin vielä ottaa käyttöön. Joukossa on niin elektroniikkajätettä kuin suoraan kierrätykseen menevää tavaraa.

Isä Jaakko päättääkin soittaa Lassila & Tikanojan Helppopalveluille tiedustellakseen Helpponouto-palvelusta tarkemmin. Josko tässä olisi apu Koskisten tavarahaasteeseen.

Helpponouto vie arkisin tavaraa kierrätyskeskuksiin Helsingissä ja muissa suurissa kaupungeissa

Tamperelaisena perheenä Koskiset huomaavat, että Helpponouto palvelee heidän paikkakunnallaan jokaisena arkipäivänä aivan, kuten pääkaupunkiseudullakin – maanantaista perjantaihin. Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä Helpponouto-palvelu on saatavilla maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina.

Jaakko valitsee Helppopalveluiden verkkosivuilta kolmesta aikavälistä heille sopivimman. Seuraavana iltapäivänä kello 12–16 välillä  Helppopalveluiden kuskit tulevat hakemaan tavarat pois. Muut vaihtoehdot olisivat olleet aamupäivällä kello 8–12 tai illansuussa kello 16–19.

Jaakko saa sähköpostiinsa vielä tarkemman noutoajankohdan ja kuskit soittaisivat hänelle noin 30 minuuttia ennen saapumistaan, vaikka alustavasti aivan täysin tarkkaa noutoaikaa emme voikaan luvata.

Tilaaminen kätevästi netissä ja noutopalvelun hinnat tiedossa

Tilausta tehdessään Jaakko Koskinen valitsee noudon joko tavara- tai aika- ja tilakohtaisesti. Helpponoudossa on käytössä kätevät pakettiratkaisut, joista asiakas voi valita omansa.

Small-paketti kattaa 30 minuuttia kantoaikaa, ja yhden kolmasosan pakettiautosta – hinta on 170 euroa. Medium-paketti sisältää 45 minuutin kantoajan ja puolikkaan pakettiauton tilan kustantaen 233 euroa. Large-paketin hinta on 302 euroa, ja sillä saa tunnin kantoaikaa sekä kokonaisen pakettiauton tilan hyödykseen.

Yli tunnin kestävissä noudoissa palvelee XL-paketti, jossa asiakasta palvellaan useammalla pakettiautolla. Hintaa tällä on 350 euroa per tunti.

Mikäli paikan päällä ilmenee, että tavaraa on arvioitua enemmän päivittävät kuskit tarvittaessa pakettia yhdessä asiakkaan kanssa. Arviolta yli 45 minuuttia vievistä noudoista on asiakkaan hyvä ilmoittaa tilauksen lisätietokentässä.

Jos tavaraa on vähemmän, voi asiakas laatia verkkosivuillamme listan esineistä, jotka kuskit noutavat. Mikäli asiakkaan toivoma esine ei listalta löydy, voi listan lopusta ottaa yleishyödyllisen yhden tai kahden hengen kannettavan tavaran valinnan käyttöön.

Hakeeko Helpponouto myös pianon?

Kuskien saapuessa Koskisten talolle isä Jaakko kysyy Helpponoudon kavereilta, voisivatko he viedä myös vanhan pianon pois. Valitettavasti Helpponouto-palvelu ei kata pianojen vientiä niiden kantamiseen sisältyvien turvallisuusriskien vuoksi.

Muut tavarat kuskit noutavat kätevästi sisältä asti – Jaakon ei tarvitse huolehtia kuin siitä, että noudettavat asiat ovat helposti nostettavissa mukaan ja että esimerkiksi noudettava kodinkone on jo valmiiksi irrotettuna.

Helpponouto – kotoasi kierrätyspisteelle ilman vaivaa

Helpponoudon maksaminen onnistuu kätevästi kortilla tavaroiden noudon yhteydessä.

Varsinkin näin korona-aikana on tärkeää, että Helpponoudonkin voi suorittaa ilman fyysistä kontaktia. Niinpä palvelu onkin maksettavissa myös laskulla, kunhan asiakas on etukäteen yhteydessä asiakaspalveluun.

Kaiken kaikkiaan Helpponouto auttaa pääsemään eroon tavarasta, jota et enää tarvitse. Kuskit hakevat tavarat haluamastasi paikasta kantaen ja toimittaen ne kierrätyskeskuksiin tai kierrätykseen puolestasi.

Lisää Helpponoudosta ja muista Helppopalveluista voit lukea verkkosivuiltamme.

 

Tilaa Helpponouto