Skip to content

Helpponouto auttaa kevätsiivouksessa aina kierrätyskeskukseen asti

Maailma herää keväällä eloon, mikä yleensä tarkoittaa sitä, että ihmiset haluavat puhdistaa kotinsa talven harmaudesta ja alakulosta mentäessä kohti kesää ja valoisampia aikoja. Kevätsiivous on monelle eräänlainen siirtymäriitti kesään.

Nurkkiin on keräytynyt talven aikana paljon sellaista tavaraa, jolle ei kesäisin ole käyttöä. Jotain voi olla myös mennyt rikki talven olosuhteissa ja rikkinäisistä esineistä ja asioista haluaa luonnollisesti päästä eroon.

Tähän liittyy kuitenkin usein haasteita, kuten ajan puute – lämpenevistä keleistä nauttiminen houkuttelee siivoamista enemmän ja muitakin töitä olisi tehtävänä. Kenties sinulla ei ole kierrättämiseen sopivaa kuljetusvälinettä, kuten peräkärryä. Ehkä et ole ihan varma, mihin mikäkin tavara tulisi viedä kierrätettäväksi.

Mieluummin Helpponouto kuin vaikea vienti

Tavarasta nopeasti eroon pääsemiseksi tulisi tilata joko peräkärry tai pakettiauto. Niiden hinnoissa on paljon eroja ja välineen pihaan saatuaan joutuisi kuitenkin tekemään vielä paljon itse. Jäljelle jää vielä kulkeminen kierrätyskeskukseen tai sorttiasemalle.

Herää tarve kertakäyttöiselle kierrätyspalvelulle. Tällöin Helpponouto-palvelumme auttaa. Sen avulla pääset eroon siivouksessa syntyneestä tavarasta sinulle sopivaan aikaan ja etukäteen tiedossasi olevaan hintaan. Sinun ei tarvitse myöskään käyttää aikaasi tavaran kierrättämiseen – hoidamme sen puolestasi.

Noutopalvelua sinun ehdoillasi

Kun eteesi tulee tilanne, jossa tarvitset Helpponoutoa, otat yhteyttä meihin. Helppopalveluiden verkkosivuilla on kätevä tilausjärjestelmä, josta voit valita itse haluatko noudollesi pakettiratkaisun vai listaatko noudettavat tavarat yksitellen.

Helpponouto-palvelumme toimii useissa Suomen suurimmista kaupungeista, sillä voit tilata noudon pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä.

Palvelu toimii arkisin kello 8-19 ja voit valita tilatessasi kolmesta ajankohdasta: 8-12, 12-16 tai 16-19. Sinulle ilmoitetaan noudolle tarkempi kahden tunnin aikaikkuna valitsemastasi ajankohdasta edellisenä iltana noin kello 16.

Helpponoudon hinta on aina tiedossa etukäteen

Kun sinulla on tiedossa ajankohta, jolle haluat Helpponoudon tilata, sinua kiinnostaa varmasti myös palvelun hinta. Pakettinoudoissa edullisin ratkaisu on 170 euroa maksava Small-paketti. Medium-paketin hinta on 233 euroa, Large-paketti maksaa 302 euroa. Yli tunnin noutoihin soveltuva XL-paketti maksaa 350 euroa per tunti.

Kun sinulle on selvinnyt se, kuinka ison noutopaketin tarvitset omalle kevätsiivouksellesi ja olet selvittänyt noudon hinnan, tulemme hakemaan tavarat sovittuna aikana. Me myös hoidamme tavaroiden kierrättämisen puolestasi.

Voit siis keskittyä kodissasi olennaiseen, eli paikkojen siistimiseen ja järjestelyyn tulevaa kesää varten. Onkohan kierrättäminen koskaan ollut näin helppoa? Lisäksi Helpponoudon maksu tapahtuu kätevästi paikan päällä noudon yhteydessä.

Näin koronapandemian aikana palvelumme on mahdollista maksaa myös laskulla erikseen etukäteen sovittaessa, jolloin suositeltavat turvavälit ja turvallisuusohjeet toteutuvat varmasti.

Helpponouto tekee keväästä kivamman 

Helppopalveluiden Helpponouto tarjoaa sinulle vaivattoman ja kätevän ratkaisun kevätsiivouksesi jälkien putsaamiseen. Sinun tarvitsee vain tietää, mitkä tavarat noudamme ja mihin aikaan sen teemme. Hinnan palvelulle saat tietää etukäteen, joten yllätyksiä sen puolesta ei ole tulossa.

kuva12

 

Helpponouto-palvelu on kuin luotu auttamaan kiireisessä arjessa. Noutopalvelumme takaa myös sen, että saat siivoamisen ulkopuolella rauhoittua ja rentoutua viettämään kesäpäiviä.

 

Kierrätämme tavarasi niin Helsingissä, Espoossa kuin muuallakin pääkaupunkiseudulla sekä muissa Suomen suurissa kaupungeissa.

 

Lue lisää Helpponoudosta – verkkosivuiltamme löydät myös hyödyllistä tietoa muista palveluistamme ja niiden käyttämisestä. Täältä voit lukea lisää kevätsiivouksen tekemisestä!