Skip to content

Järjestä helpot talkoot ennustettavan ja nopean Helppolavan avulla

Olemme lanseeranneet uuden Helppolava -palvelun, joka on sähköinen tilauskanava asumisen ja pienrakentamisen vaihtolavoille. Jotta homma olisi mahdollisimman helppoa, niin Helppolavan kautta saat vaihtolavat kiinteällä hinnalla, sisältäen jätteet! Enää ei tarvitse tulla tippa linssiin, kun lavalasku putoaa postiluukkuun tai soitella ympäri kyliä, että mistä löytyy järkevin lavaratkaisu. Toimimme lähestulkoon koko Uudenmaan alueella.

Helpponoudon kautta olemme huomanneet, että jätteiden määrä kodeissa on kasvanut merkittävästi. Tämän lisäksi kierrättämisen rooli on nousemassa jatkuvasti tärkeämmäksi. Jotta pystymme auttamaan kotitalouksia, taloyhtiöitä ja pienrakentajia hallitsemaan kierrätystä paremmin, kehitimme Helppolava-palvelun. Helppolavalta valitset vain jätetyypin ja näet heti paljonko lavan tilaus maksaa. Koska meille on tärkeää myös ymmärtää asiakkauden muuttuvia tilanteita, niin tarjoamme ensimmäiset kaksi viikkoa vuokraa myös kaupan päälle. Näin voit pitää lavaa juuri sen verran kuin tarvitset.

Me uskomme, että kierrätystä voidaan tehostaa nimenomaan luomalla asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Helppolavassa toimii samat hyvät tavat kuin Helpponoudossa. Päivällä tilatessa saat lavan toimituksen seuraavaksi arkipäiväksi. Lisäksi hahmottamalla, että onko kyseeessä puu-, viher-, talkoo- vai rakennusjäte, pystyt optimoimaan kustannuksia sekä edistämään kierrätystä. Lisäksi olemme paketoineet jätemaksun lavan hintaan sisään, joten kunhan lavalle laittaa vain sinne kuuluvia asioita, niin piilokuluja ei synny. Isommatkin talkoot onnistuvat luontaisesti ja helposti tilaamalla vaikka kaksi lavaa. Esimerkiksi viher- tai puujätteelle voi tilata oman lavan, jolloin kaikki jätteet saadaan asianmukaisesti talteen.

Vaihtolavalla on monta rakasta nimeä, kuten roskalava, jätelava ja siirtolava - tästä huolimatta se on yksi tehokkaimpia tapoja kerätä ympäristöstä, yhteisöstä ja isommasta kodista jätteet itse. Ei enää tylsiä ja hitaita ajoja Sortti- tai jäteasemalle, vaan voit käyttää tämänkin ajan paremmin.

Tilaa Helppolava